Tafelbladen hout

Onze tafelbladen van hout geven uw interieur een sfeervol karakter en dat is precies de reden waarom veel van onze klanten kiezen voor een dergelijke tafel. Wij leveren al vele jaren prachtige tafels van hout voor een zeer aantrekkelijke prijs en hebben onze klantenkring steeds verder uit kunnen bouwen door middel van het leveren van topkwaliteit.Het ruime aanbod
Ons assortiment bestaat uit vele soorten tafels, omdat wij vinden dat er voor ieder wat wils moet zijn. Dus of u nu op zoek bent naar een moderne tafel, een chique tafel of juist een stoere tafel met RVS onderstel, bij ons bent u aan het juiste adres. Onze tafelbladen zijn altijd van hout, omdat dit een van onze specialiteiten is. Wij kunnen uw tafel naar uw wens aanpassen, kleuren en lakken zodat u absoluut tevreden zult zijn met het eindresultaat. Tevens worden tafels volledig naar uw wens gemaakt mocht het door u gewenste model niet in het assortiment voorkomen.

Onze website
Kijk gerust verder op deze overzichtelijke website en ontdek het ruime aanbod aan tafels met tafelbladen van prachtig hout. U vindt wat u zoekt en dat voor een zeer scherpe prijs.

Heeft u interesse in onze stoelen en tafels?
Bekijk de aanbiedingen en ons aanbod stoelen, tafels en bijbehorende accessoires zoals lampen, fauteuils en dressoirs.

Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken om onze stoelen te bekijken en te 'bezitten'. Maak via de onderstaande afbeelding een afspraak.

Maak een afspraak

Neem voor meer informatie contact met ons op of bekijk ook eens onderstaande meubelen:
Tafels op maat ~ Maatwerk meubels ~ Eettafel op maat ~ Aanbieding eetkamerstoelen ~ Tafel op maat ~ Leren eetkamer stoel ~ Leren eetkamer stoelen ~ Leren eettafel stoelen ~ Oud tafelblad ~ RVS tafel

 

Algemene voorwaarden